ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ημ/νία: 07 Δεκ 2018
  • Σχόλια: 0

1)Η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής και Γεροντολογίας διοργανώνει το 5ο Πανελλήνιο Γηριατρικό Συνέδριο στο Καρπενήσι στο ξενοδοχείο ΜΟΝΤΑΝΑ στις 7-9 Δεκεμβρίου 2018 με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα θεματολογία, όπως φαίνεται στο πρόγραμμα που ακολουθεί. Επιπλέον φέτος η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Ελληνική Εταιρεία Θεραπείας Πόνου και Παρηγορητικής Φροντίδας όπου θα παρουσιασθεί και η σχετική θεματολογία. Ενώ ιδιαίτερη παρουσία θα έχει η Ευρωπαϊκή Γηριατρική Εταιρεία συμμετέχοντας στο συνέδριο με στρογγυλή τράπεζα. Το Διοικητικό Συμβούλιο προσκαλεί τους ιατρούς επαγγελματίας παραϊατρικών επαγγελμάτων να το παρακολουθήσουν.

2)Στις 8-9 /12/2018 πραγματοποιούμε διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι μελών και φίλων της Π.Ε.Γ.Γ. Αφού επισκεφθούμε το Θέρμο μέσω Μακύνειας, την Αγία Παρασκευή (σπηλιά και κέρινα ομοιώματα) και εν συνεχεία προσκύνημα στην Παναγία την Προυσιώτισσα. Το βράδυ στο Καρπενήσι θα υπάρχει δείπνο με μουσική.

Την δεύτερη ημέρα θα περπατήσουμε στο Καρπενήσι, θα επισκεφθούμε το Βελούχι, το μικρό και μεγάλο Χωριό, τους Κορυσχάδες, την περιοχή «Πάντα Βρέχει» και πιθανών το μοναστήρι της Μυρτιάς.

3)Στις 16/12/2018 και ώρα 5.30-9.30 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση (ΤΣΑΙ) στο ξενοδοχείο Πέτρα Παλλάς. Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε, θα υπάρχει μουσικό πρόγραμμα. Σας περιμένουμε όλους.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Comments are closed.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας με κάποιο απο τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.