ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ημ/νία: 27 Σεπ 2019
  • Σχόλια: 0

Την Κυριακή 29/09/2019 θα γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, η οποία είναι την 1η Οκτωβρίου κάθε έτους, με εκκλησιασμό και Θεία Λειτουργία στην Παναγία τη Γηροκομίτισσα (Ιερά Μονή Γηροκομειού). Θα γίνει αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων των ηλικιωμένων, καθώς και ιερό μνημόσυνο για όλους τους εκλιπόντες ηλικιωμένους μας, ιδιαιτέρως δε για το δωρητή της εταιρείας μας, μακαριστό Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο και την εθελόντρια Πολυξένη Σερεμέτη. Θα ακολουθήσει δωρεάν καφές και πρωινό στο κέντρο Μαραβέλα. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους.

Στις 30/09/2019, η Πανελλήνια Εταιρεία  Γηριατρικής και Γεροντολογίας, για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων και στα πλαίσια του προγράμματος ΗΠΙΟΝΗ του Υπουργείου Υγείας, διοργανώνει ιατροκοινωνική εκδήλωση με τα εξής θέματα:

  1. Οφθαλμολογικά προβλήματα ηλικιωμένων με ομιλήτρια την κυρία Μαρία Σταθοπούλου, Οφθαλμίατρο.
  2. Ακοή και Τρίτη Ηλικία με ομιλητή τον κύριο Σταύρο Σταύρου, Ωτορινολαρυγγολόγο.
  3. Εμβόλια Ηλικιωμένων με ομιλήτρια την κυρία Χριστίνα-Παναγιώτα Κουτσούρη, Επικουρική Επιμελήτρια Παθολογίας Νοσοκομείου Ρίου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της εταιρείας, στην οδό Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών αρ. 9, και ώρα 18:30. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

 

Το Δ. Σ. της Π.Ε.Γ.Γ

Comments are closed.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας με κάποιο απο τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.