ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ημ/νία: 25 Σεπ 2019
  • Σχόλια: 0
image-1

Στις 23/09/2019, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πανελλήνιας Εταιρείας Γηριατρικής και Γεροντολογίας, στη Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών  αριθμός 9, (τηλέφωνο επικοινωνίας 2610 439090), η επίσημη έναρξη των εργασιών της εταιρείας. Πολλαπλές  δραστηριότητες, ιατρικές και ιατροκοινωνικές, όπως το Σπίτι Ημέρας, τα συνέδρια και οι ημερίδες ανακοινώθηκαν σε φίλους και μέλη της εταιρείας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις  17:00, όπου, πραγματοποιήθηκε από εξειδικευμένους ιατρούς, δωρεάν εξέταση για Άνοια με ειδικά test, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και μέτρηση σακχάρου, για άτομα άνω των 55 ετών. Αρκετοί ηλικιωμένοι με χαρά υποβλήθηκαν στις εξετάσεις και δήλωσαν ικανοποιημένοι που είχαν την ευκαιρία να εξεταστούν για όλα τα  παραπάνω σοβαρά προβλήματα που τους αφορούν.

Στις 19:00 ξεκίνησε το κυρίως πρόγραμμα της εκδήλωσης με τον καθιερωμένο αγιασμό. Αφού έγινε χαιρετισμός από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ακολούθησε ομιλία από τη  φιλόλογο καθηγήτρια κυρία Έφη Κολόμβα, η οποία στα πλαίσια του εορτασμού του έτους Παλαμά, μίλησε για τη ζωή και το έργο του μεγάλου ποιητή.  Η ομιλία ήταν άκρως ενδιαφέρουσα και συγκινητική καθώς  αναφέρθηκε το πολύπλευρο έργο του μεγάλου ποιητή, του οποίου,  ακόμη και η κηδεία εξελίχθηκε σε διαμαρτυρία του ελληνικού λαού, ο οποίος βρισκόταν κάτω από τη γερμανική κατοχή.

image-2

Στη συνέχεια ακολούθησε κέρασμα. Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία συζητήσουν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν ευχές και να καλωσορίσουν τα νέα μέλη  της εταιρείας. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορό και τραγούδι.

Με τις ευχές του  Διοικητικού Συμβουλίου, ολοκληρώθηκε η εκδήλωση.

 

Το Δ. Σ. της Π.Ε.Γ.Γ

Comments are closed.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας με κάποιο απο τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.